filmdalekogistoka

30 Maj, 2017

TIME RAIDERS

 

 

                              TIME RAIDERS

Avanturistički spektakl koji dolazi iz Kine. Ništa novo, rekli bi neki. Ipak, nastavite dalje.

 

To što sam film označio kao avanturu, mogao bih dodati još nekoliko odrednica, ali neka ostane na ovoj definiciji-podžanr potraga za blagom. Očekuje Vas dva sata non-stop akcije, pogotovo posle neizbežnog polusatnog uvoda gde se , kao što je i red, upoznajemo sa akterima priče i motivima koji stoje iza njihovog delanja.

Film plete zaplet oko dva glavna aktera Zhang Qiling i Wu Xie, od kojih je prvi neustrašivi borac, glavni dasa u bandi, kako bi se reklo, dok je drugi knjiški moljac, potomak slavne loze pljačkaša grobova i lovaca na blago. Zajedno kreću u grobnicu Zmijske kraljice, gde otkrivaju da su im za petama ne samo zamke u grobnici već i naoružani tim koje šalje jedan izopačeni zapadnjak, kao u većini kineskih filmova,uostalom, u potrazi za moćnim artefaktom..

To je otprilike to u vezi zapleta. Rekoh, akcija je odlična, efekti solidni i film je kao stvoren da se napravi odlična video igra. Što da ne? Ako ste se uželeli filmova koa Mumija ili Tomb Raider, samo napred! Ostali, takođe.

Ocena:6/10

Director:

Daniel Lee

Writer:

Uncle Three

 


Komentari


Dodaj komentar

Dodaj komentar

Zapamti me