filmdalekogistoka

DOUBLE WORLD

, — Autor doragan @ 09:26

        DOUBLE WORLD

Rekoh već, kinezi su šampioni kada govorimo o fantazijskim akconim, bajkovitim filovima začiwenim sa malo istorijskog šmeka. Tu im zaista nema premca.

Kada govorimo o Dvostrukom svetu, film je snimwen po osnovu istoimene igre, koju nisam imao prilke da odigram, ali ako je upola tako dobra koa film, mođda bi vredelo preći koji nivo.Ele, radwa je smeštena u kraljevstava Severni i južni Dzao i Severni Jan, između kojih su stalni sukobi.Jedo od wih, Severni Dđao organizuje turnir da bi se izabrao novi zapovednik vojske, jer vwljalo bi opet vojevati. Tu pratimo nekoliko junaka ove priče na turniru, sve do konačnog ishoda.

Akcione scene su fascinantne, efekti su da vilica padne na pod, ali priča je malo šupljikava, ali ništa preterano, što bi Vam odvratilo pažnju. REžiser Teddy Chan je odličan u svom poslu, i konsantno drži pažnju i podiže i spušta tenziju po potrebi. Da somenem da ovo nije film gde svi junaci pređive i žive srećno do kraja šivota i slično.Ali, pogledajte i uživajte u bajci za odrasle i poneko dete.

Ocena:7/10

Režija:Teddy Chan

Scenario:Fendou LiuNing Wen

 


Powered by blog.rs