filmdalekogistoka

CODE BLUE.THE MOVIE

, — Autor doragan @ 09:58

CODE BLUE:THE MOVIE

 

Igrani film o timu lekara koji na kritična mesta dolaze helikopterom.I to je manj-više sve što treba da znate.

Dakle, noi su savršeni u svakom pogledu:odlično izgledaju, imaju besprekorne plave uniforme,otda i naziv filma, ako i imaju problema rešavaju ih u hodu, ai banalni su, mislim na probleme..Ukratko, ako sečete vene na doktore i serije i flmove sa njma koa katerima, ov je film a Vas,ako ne, zaoiđite.

Over and out.

Ocen:6/10

rEŽIJA:Masaki Nishiura

Scenario:Наоко Адачи

 

 


uri>the surgical strike

, — Autor doragan @ 09:43

URI:THE SURGICAL STRIKE

Indijski hit, koji je poobarao se rekorde u matičnoj zemlji, i govori o hirurški preciznoj,kako i naslov kaže, operaciji indijske vojke,protiv pakistanskih terorista.

Nama ,u Srbiji, je ovaj film posebno interesantan jer je snima u Srbiji, gde je Stara Planina imitirla, veoma uspešno, Kašmir. Osim te zanimljivosti, film je uzbudljiav priča, koja doduše, pprikazuje jednu stranu medalje, ali to čini veoma uverljivo, relaistički i bez viška nacionalnih ili šovinističkih emocija, odnosno sve je prikazano sa merom,koliko god je to moguće u ratnim filmovima. Mogli bi da naučimo lekciju kako se brani svoja otadžbina, i kao se obračunava sa teroristima. Doduše, Indiji je lako, ko će njoj da zaneri što je upala na teritoriju druge države, nas bi odmah bombardovali..

Svejedno, pogledajte, a ako se pitate ima li pesama u fimu, narano da ih ima!

Ocena:8/10

Režiser i scenario:Адитја Дар

 


Powered by blog.rs