filmdalekogistoka

19 Apr, 2018

BAD GENIUS

— Autor doragan @ 07:13

                 BAD GENIUS

Tajlandski film je retka zverka, i milsim da sam do sada odgledao ne više od 4-5 filmova poreklom iz ove, egzotične , i po mnogim, samo ne filmskim, stvarima, poznate zemlje,

Opet, ovaj film budi nadu da će se Tajland vezivati od sada iz kao zemlja dobrog filma. Ovaj, po svim  svojim sastojcima punokrvni triler,- a za radnju što je još apsurdnije ima temu školske prevare!-, je odličan film koji uvlači gledaoca bez problema u svoj svet tinejdž prevara na školskim takmičenjiema i fascinantno je kako je sve to urađeno zrelo i testosteronski.

Odličan primer kako triler može da bude uzbudljiv bez isplajneog metka, ai bez Holivuda ili starije braće sa Dalekog istoka. Mlađi, tajlandski brat, nema ničeg da se stidi, i režiser Nattawut Poonpiriya  je pokazao svo umeće.

Naravno, ne bi bio moralno da prevaranti prođu nekažnjeno, i tu ću stati da ne bi pokvario zadovoljstvo gledanja, koje je još više uvećano  odličnom glumom Chutimon Chuengcharoensukying ,- čik ovo izgovorite odjednom!-eks modela, što se vidi iz priloženog, naime prelepa je, ali um i da glumi što je već za ne poverovati, ali uverite se i sami. 

Ovde sve funkcioniše besprekorno i ne gubite vreme, već gledajte! Ocena sve govori.

Ocena:9/10

 


Komentari


Dodaj komentar

Dodaj komentar

Zapamti me