filmdalekogistoka

karate kill

            KARATE KILL

 

Ah, stari dobri, nepostojeći 20.oktobar bi bio idealno mesto za gledanje ovog filma. Treš film, ali takvi naslovi su uvek imali vernu publiku željnu lake zabave i teških okršaja..

 

Ok, da pređemo odmah na stvar:Karate Kill je film koji ne pretenduje da bude ništa više od onoga što stoji u naslovu:karate ubija. I to boga mi, obavlja savršeno. Dakle, pred Vama, dragi čitaoci, je film koji nudi pravu letnju zabavu, lake žene, gole naravno, karate majstora, dosta krvi, inovativne pokrete kamere(dobro, to i ne mora da Vas zanima)..Kako god, oni koji traže kakvu art priču, produžite dalje.

Dobro je što autori znaju sve što je potrebno za filmove ovog žanra, i imate utisak kao da ste ga već videli. Glavni glumac je opasan motherfucker, i generalno, sve je prilično uverljivo, a ima momenata koji su snimani u , danas modernom, pseudo-dokumentranom stilu.

 

Naravno, radnja se događa u gradu greha, Los Anđelesu, i tačno prikazuje Kaliforniju gde vladaju ludaci svih usmerenja. A sa njima nema pregovaranja. Samo pesnica...i poneki metak. Uživajte, dragi moji trešeri!

Ocena:6/10

Režija i scenario:Kurando Mitsutake

 Powered by blog.rs